Menu
×

Termeni si conditii inchirieri masini – contract

Activitatea de inchirieri masini de la NBG Speed Car srl Timisoara este reglementată prin contractul cadru de față. El cuprinde condițiile generale pe care proprietarul (NBG) le impune celor care beneficiază de serviciile de închirieri. Desigur, după înțelegerea prealabilă dintre proprietar și client, contractul ar putea suferi modificări. Dar numai prin negociere separata actului de față.

Vă rugăm să citiți cu atenție acest contract, de respectarea lui depinde buna desfășurare a relațiilor dintre dvs. și noi, respectiv firma noastră de servicii rent a car.

agent inchirieri masini
Prețurile aferente serviciilor noastre de închirieri sunt cele afișate pe site. Ele pot suferi modificări de orice natură. Inițiativa modificării acestora poate veni numai de la proprietar și fără să poată fi tras la răspundere de către terțe persoane. Stabilirea prețurilor este un atribut care aparține în mod exclusiv proprietarului firmei de inchirieri masini NBG Speed Car srl Timișoara. Modificarea prețurile la serviciile de inchirieri masini nu se pot face însă după semnarea contractului.

Semnarea contractului se presupune că a fost realizată prin plata facturii trimise clientului, în parte sau integral. Prin plata se înțelege că el va beneficia de serviciile expuse pe site la momentul respectiv.

Condiții generale de folosire a masinilor inchiriate

Dupa citirea acestor termeni, daca solitictati o masina si/sau efectuati o plata inseamna aceasta echivaleaza cu semnarea unui contract. Mai jos aveti termenii de folosire rezultati din acest contract de inchirieri masini.

 • Cel care inchiriaza masina va respecta toate legile si reglementarile rutiere din Romania;
 • Masina nu va fi scoasa in adara granitelor tarii;
 • Autovehiculul nu va fi folosite in scopuri comerciale si nici nu va fi subinchiriat la terte persoane;
 • NBG Speed Carsrl nu permite folosirea masinii dincolo de limitele tehnice din talon. Serviciul nostru de inchirieri masini nu poate oferi nicio garantie prin nerespectarea de catre client a acestei clauze;
 • O masina de inchiriat luata de la NBG nu are destinatia concursurilor auto gen raliu sau viteza pe sosea;
 • Eventualele reparatii pe care clientul va fi nevoit sa le facă se vor realiza intr-un service autorizat. Atelieruld e raparatii auto va fi insa nevoie sa fie agreat de prorpietar. Serviciile noastre de inchirieri masini nu au insa, de regula, probleme de acest gen.

servicii inchirieri masini
Alte conditii de uz pentru masinile inchiriate

 • Masina de inchiriat nu va fi lasata descuiata, cu actele si/sau cheia in contact.
 • Autovehiculele de la NBG Speed Car nu vor putea fi folosite decât transportului de persoane. Ele nu vor putea avea alta destinatie decat cea din constructie.
 • Masina nu va fi condusa decât pe drumurile publice. Nu oferim inchirieri masini pentru folosirea pe drumurile forestiere sau off-road.
 • Masina nu va fi folosita pe drumuri accidentate sau inundate.
 • Daca aveti obiceiul sa consumati alcool va rugam sa nu apelati la frima noastra de servicii inchirieri masini. Nu este permisa conducerea sub influenta alcoolului, asa cum nici legislatia nu permite.
 • Nu se vor conduce masinile inchiriate sub efectul drogurilor sau a altor substante care sa poata deteriora starea de concentrare necesara la conducere.
 • Clientul are datoria de a respecta buna functioanre a masinii inchiriate. Astfel, se va anunta de indata proprietarul masinii daca se aprind becuri in tavloul de bord. De asemenea, reprezentantul firmei de rent a car NBG Speed Car srl va fi sesizat daca se descopera ca masina se gaseste avariata in parcare. De fapt, pentru orice deteriorare a acesteia se va anunta proprietarul.

Nerespectarea uneia sau a mai multora dintre conditiile de mai sus atrage sanctiuni in functie de situatia concreta. Astfel, garantia va putea fi refuzata a se inapoia pana la acoperirea daunelor. Mai mult, daca se constata ca serviciul de inchirieri masini a fost prejudiciat peste limitele de garantie, acesta este indreptatit de a intreprinde masurile legale pentru recuperarea pagubelor.

Inchirieri masini, accidente si proceduri

NBG Speed Car solicita clientilor sai respectarea catorva conditii legale pentru rezolvarea unor incidente. Astfel, in cazul unor accidente, daune, furt, va solicitam sa sunati de indata la firma noastra de inchirieri masini. Veti fi ghidat in rezolvarea situatiei.

Constatul amiabil este procedura standard preliminara de rezolvare a situatiilor de accident usor.

accident usor masini

Va re4comandam sa cititi pentru mai multe detalii despre situatiile posibile de accidente.

În principiu, in orice situatie de accident/tamponare va trebui sa obtineti documetele enumerate mai jos.

Constatarea amiabila de accident este principalul document ce trebuie obtinut. Mai ales in cazul in care partile nu-si recunosc vina, constatarea va fi redactata in cel mai mic amanunt.

Daca s-a produs un accident in conditii agravante si care necesita interventia politiei, clientul serviciilor de inchirieri masini are obigatii suplimentare. Astfel, el va trebui sa obtina raportul politiei/procesul verbal semnat și stampilat si care sa contina mentiuni perticulare si complete. Una dintre acestea este cea care autentifica daca masina a fost sau nu condusa sub influenta bauturilor alcoolice.

Autorizatia de reparatii este un document obligatoriu si care va contine datele de identificare necesrae. Pe langa semnatura si stampila organelor de politie, vor fi necesare referiri detaliate la toate pagubele.

Copii dupa buletinul si permisul de conducere ale tuturor părților implicate în accident.

Clientul firmei noastre de inchirieri masini trebuie sa obtina de asemenea copii si dupa actele de identificare ale celorlalte parti. Acestea sunt certificatul de inmatriculare si asigurarea celelilalte masini implicate in accident.

Dispoziții finale

Firma NBG Speed Car srl din Timisoara nu este raspunzatoare pentru daunele provocate tertilor pe timpul cât masina se află inchiriată. Firma de inchirieri masini este absolvita de acest tip de raspunderi din momentul predarii cheilor si pana la returnarea lor.

responsabilitate inchirieri masini
Neindeplinirea clauzelor prezentului contract aduce dupa sine raspunderea potrivit prevederilor legale. Prezentul act se supune conditiilor legale din Romania.

Prevederile acestui act, care genereaza situatii conflictuale intre firma de inchirieri masini si client se solutioneaza prioritar pe cale amiabila. Apoi, in caz de esc, pe calea instantelor judecatoresti.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Unsupported get request. Object with ID 'masini.timisoara' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api
Type: GraphMethodException
Code: 100
Subcode: 33
Please refer to our Error Message Reference.

© Inchirieri masini Timisoara. NBG Speed Car srl Timisoara – 2017

inchirieri auto Timisoara  www.cere.ro  Director Web  Anuntul Online  Anunturi Online  Anuntul