Menu
×

Inchirieri de masini electrice la Timișoara?

V-ați dori un serviciu de inchirieri de masini electrice in Timisoara? Unele mici si dragute si cu care sa te deplasezi in traficul infernal? Care să nici nu coste o avere, să fie niște prețuri mici, mici, mici… Intrebări retorice, cum să nu vreți!? Dar luați-vă gândul, măcar așa, de dragul seriozității!

Serviciile de inchirieri masini electrice sunt însă (deocamdată) doar un vis! Căci dacă mașinile de închiriat clasice funcționează într-o junglă de pirați, cele electrice au în primul rând nevoie de infrastructură. Să fim serioși, niciun guvern nu s-a arătat interesat la modul serios de stimularea vânzărilor de masini electrice! Iar consecința este că nici măcar nu se (prea) găsesc în circulația la liber, nicidecum oferite drept masini de închiriat.

Totuși, există câteva tentative de închiriat masini electrice si în România. Este adevărat, afacerile acestea par a fi mai degrabă niște „episoade pilot” dintr-un viitor mare serial. Respectiv nu există drumuri și ne chinuim să închiriem biciclete. Astfel că inchirierile de masini elctrice sunt într-adevar niste utopii. Deocamdată.

> Citeste despre primele tentative de inchirieri masini electrice
> Francezii se gandeau la masini de inchiriat electrice inca de acum vreo opt ani…
> De ce să închiriați masini de pe takeacar.ro!?

Inchirieri de masini în China. Conceptul de a folosi o masină

Paradoxal, afacerile de inchirieri de masini prind foarte bine în China. De ce? Explicația este simplă: majoritatea populației nu-și permite să aibă o mașină! În China doar 10% din oameni pot să se gândească la un astfel de lux. În schimb, o nouă clasă de mijloc în formare visează la confort. Ori, pentru „tinerii corporatiști” chinezi conceptul de inchirieri masini se transformă în să folosesti masini. Asa numitul „car sharing” prinde rădăcini.

inchirieri de masini kandi car

Kandi Car, o masina de inchiriat chinezeasca, pentru chinezi…

Unul dintre aceste exemple este relatat de portalul wired.com care chiar a realizat un reportaj în Hangzou. Marea metropolă chineză oferă deja câteva busines-uri de inchirieri masini electrice. Iar ca să înțelegeți mai bine de ce merge afacerea, gândiți-vă la un mare oraș, extrem de aglomerat. O aglomerare urbană care ea în sine are aproape 10 milioane de locuitori. Mai adăugați suburbiile si ajungeti la peste 20 de milioane de oameni.

Masina Kandi se ofera la inchirieri cu ora și costă cam trei dolari. O sumă pe care tinerii orășeni chinezi, mai înstăriți, și-o permit. De regulă, într-o astfel de aglomerare urbană folosesc serviciile de inchirieri masini electrice pentru a merge la cumpărături.

Garajele chinezesti pentru Kandi sunt la fel ca si oamenii care le-au construit. Mici si cu tendinta generala de a folosi fiecare spatiu. Masinile electrice chinezesti stau in parcari supraetajate si supertehnologizate, asa cum avem din ce in ce mai clar imaginea despre metropola asiatica. Inghesuita si extrem de poluata.

Si totusi, sistemul chinezesc de inchirieri de masini electrice este o solutie la poluare. La noi, inainte de a folosi solutii ca acestea, avem de rezolvat multe altele. De exemplu autostrăzile. Abia apoi prizele electrice pentru reîncărcare…

Back To Home

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Unsupported get request. Object with ID 'masini.timisoara' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api
Type: GraphMethodException
Code: 100
Subcode: 33
Please refer to our Error Message Reference.

© Inchirieri masini Timisoara. NBG Speed Car srl Timisoara – 2017

inchirieri auto Timisoara  www.cere.ro  Director Web  Anuntul Online  Anunturi Online  Anuntul