Menu
×

Inchirieri masini Timisoara, fără griji!

Apelarea la serviciile unei firme de inchirieri masini este o solutie convenabila si tot mai folosita pentru concedii. Și mai ales pentru vizite acasă la părinți, dacă lucrați în afara granițelor țării. Totuși, pentru că în viață se pot întâmpla atât de multe, să închiriați o mașină poate deveni un coșmar. Asta dacă nu respectați câteva reguli simple. În general, firmele de închirieri auto vă pun în gardă cu cele mai multe cauze care vă pot strica vacanța.

» Citește și sfaturile englezilor pentru inchirieri masini ieftine

Venim în întâmpinarea clienților noștri și le atragem și noi atenția asupra a câtorva cauze care ar putea să vă facă viața un coșmar. Sunt chestiuni elementare, un fel de sfaturi pe care le primiți de la orice firmă de rent a car. Sau așa ar trebui să se întâmple. Oricum, dvs trebuie să rețineți că trebuie să predați mașina intactă, iar pagubele produse se plătesc de către cei vinovați. Și că prevedrea este o regulă de bază când închiriați o mașină.

inchirieri masini VW Jetta

Oferim servicii de inchirieri masini Volkswagen Jetta

» Servicii rent a car direct din aeroport

Mașina închiriată a fost găsită atinsă în parcare

Printre cele mai fecvente incidente reclamate este și acela că mașina a fost găsită lovită în parcare. Sau i-a fost forțată ușa. Serviciul nostru de inchirieri masini va recomanda sa anuntati imediat firma de unde ați luat masina. Sau pe noi. Faceți poze cu telefonul mobil, cat mai multe, pentru a vă putea susține cauza…

Anunțați poliția. Anunțați și dispeceratul firmei de unde ați închiriat mașina, personalul respectiv va ști ce are de făcut. În ceea ce privește spargerea autoturismului, agenții de poliție vă vor ghida imediat pașii în procedurile necesare. Vă dorim să nu aveți totuși parte de astfel de evenimente.

Alimentarea cu combustibili greșiți

S-a constatat statistic că se întâmplă frecvent printre clienții serviciilor de inchirieri masini sa se alimenteze cu benzina in loc de diesel. Și invers. Aceasta deoarece oamenii nu sunt familiarizați cu mașina. Eroarea apare (destul de) frecvent dacă se închiriază o masină care foloseste alt tip de combustibil decat al masinii personale. Este vorba de o rutină care greu se poate schimba.

Nu este cazul sa disperati. Cel mai fericit caz este acela ca va dati seama de greseala inainte de a porni motorul. Impingeti masina intr-o parcare si anuntati firma de închirieri auto. În aceste cazuri, de obicei, se trimite un specialist pentru a se goli rezervorul de combustibilul gresit alimentat. Sau se va trimite o platforma de tractari auto.

In functie de politica firmei de inchirieri se poate sa beneficiati de o alta masina in locul celei pe care ați scos-o momentan din circulație. Totul este in functie de felul in care gestioneaza firma acest incident.

Implicarea cu masina intr-un accident auto

Firmele de inchirieri masini sunt printre „favoritele” acestui gen de evenimente. Una din principalele cauze este că se tratează cu lejeritate siguranta in trafic. Nefiind masina clientului, acesta are tendinta de a conduce mai neglijent. Noi va sfatuim ca pentru a avea o vacanta reusita sa tratati autoturismul ca si cum ar fi al dvs. Urmati acest sfat si veti fi scutit de multe neplaceri.

Dacă totusi se intampla sa intrati intr-o asemenea situatie, trebuie sa va asigurati ca toate persoanele implicate sunt tefere. Altfel, sunati la 112!

Oricum, va trebui sa anuntati imediat firma de inchirieri masini. Verificati dacă și celelalte părți implicate in accident au asigurare valabila. Dacă efectele coliziunii sunt doar pagube materiale, e cazul să observați dacă vă încadrați in conditiile constatului amiabil. În torpedo-ul masinii veti găsi asigurarea si formularul care trebuie completat.

Alte situații întalnite la firmele de inchirieri masini

Cele descrise mai sus sunt doar cateva din cele mai comune intamplari. Se mai poate intampla sa vi se fure masina. În afacerile cu inchirieri masini s-au intalnit cazuri cand chiar clientii furau masina si plecau cu ea peste hotare. Uneori reuseau. Viața este foarte diversă, se pot întâlni cazuri la care nimeni nu se poate gândi înainte de a apela la o firmă de rent a car.

NBG Speed Car SRL Timisoara va oferă consultanță în toate situațiile care pot apărea pe parcursul derulării contractului de închiriere a unei masini de la noi. Sunați-ne în orice moment în care aveți nevoie de asitență!

Regula de aur care vă ferește de neplăceri și nu vă strică vacanța este însă aceea de a considera că mașina pe care ați închiriat-o este a dvs. Adică să o tratați ca și cum ați fi proprietarul acesteia! Astfel, o să vedeți, lucrurile se vor derula lin și fără incidente.

Back To Home

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Unsupported get request. Object with ID 'masini.timisoara' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api
Type: GraphMethodException
Code: 100
Subcode: 33
Please refer to our Error Message Reference.

© Inchirieri masini Timisoara. NBG Speed Car srl Timisoara – 2017

inchirieri auto Timisoara  www.cere.ro  Director Web  Anuntul Online  Anunturi Online  Anuntul