Menu
×

Geneza expresiei de inchirieri masini Timisoara

Afacerile cu inchirieri masini sunt printre cele care pot fi facute relativ usor in Romania si cu succes aproape garantat. Spunem aproape căci niciodată nu se știe cine o conduce, cine este angajat sau ce guvern vine…

De ce au prins la români? Judecând la modul simplist să închiriezi masini nu mai este vazut ca un moft. După cum se stie, după aderarea la UE, românii au iesit la munca peste hotare cu si mai mare aplomb. Ori, întorși acasă, aplică tot ce au văzut acolo. Mai mult, apelează la firmele de închirieri masini pentru că este mai simplu si mai comod. În loc să străbată Europa în autoturisme personale, să ajungă obosiți și săm piardă mult timp, muncitorii români vin cu avionul. Aici, găsesc o masină de închiriat și viața e mai simplă.

inchirieri de volkswagen

La Timișoara, de exemplu, sunt firme de închirieri masini cu preluare de la aeroportul internațional. Una dintre ele este si NBG Speed Car, respectiv cea pe a cărui site sunteți.

De ce să apelați la noi și nu la o altă firmă de rent a car!? Suntem siguri că vă veți lămuri aflând mai multe detalii despre noi.

Pana acum, credem ca e limpede de ce folosim acest termen când ne referim la o masina de inchiriat. El denumeste un serviciu dar si o afacere. Mai mica sau mai mare…

Când este rent a car…

Termenul de rent a car este folosit mai cu seamă în țările anglofone. De fapt, foarte probabil ca se va raspandi si mai intens. Sinonim la perfectie cu inchirieri masini, rent a car-ul se află însă peste tot in Occident. Chiar și in tarile francofone, unde francezii au o mare problemă cu invazia englezismelor.

Cand se refera la inchirieri de masini, francezii ar trebui (si chiar incearcă) sa foloseasca termenul de louer une voiture. Dar dvs., care ati mai fost prin aeroporturi din țări francofone, câți ați întâlnit termenul francez și câți „rent a car” sau „Car Hire”!?

Exercițiul de mai sus are scopul mai degrabă demonstrativ. O relevanță a faptului că limba engleză începe să ne domine cu totul. Problema francezilor cu termenul de inchirieri masini este minoră pe lângă altele pe care le au. Căci, în fond, toată lumea știe cam ce serviciu este acela. De exemplu, limba franceza incepe sa uite cuvintele logicien sau ordinateur. Sunt înlocuite de digital sau computer…

masini volkswagen de inchiriat

Masini de inchiriat in România

Titlul de mai sus este doar o expresie valabila pentru românii din România! (Ce ciudat sună…) Românii din diaspora vor folosi (cât de curând) aproape exclusiv termenul de rent a car. Abandonarea expresiei de inchirieri de masini de pe Google se va face volens-nolens datorită practicii vorbitorilor de limba română.

Fluxul schimbării, a abandonării termenului de căutare „inchirieri masini” nu trebuie înțeles cu conotație de imediat sau de catastrofă. Dar este o realitate. Numai conjunctura economică viitoare va determina justețea acestuia.

Pe de altă parte, dacă sunteți în căutarea unei mașini de închiriat vă invităm să faceți o rezervare online pe site-ul nostru. Oferim aceleași servicii. Ba, am spune, mai personalizate decât de la o firmă cu prestigiu si vechi state de funcțiune în domeniul inchirierilor de masini, cum sunt cei de la SIXT.

Intr-un final, conteaza doar clientul! Sa fie multumit…

Back To Home

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

© Inchirieri masini Timisoara. NBG Speed Car srl Timisoara – 2017

inchirieri auto Timisoara  www.cere.ro  Director Web  Anuntul Online  Anunturi Online  Anuntul