Menu
×

Inchirieri masini Timisoara sau ieftinirea concediului

Printre cei mai cautati termeni este si inchirieri masini Timisoara. Pe Google, bineînțeles. O sintagma folosita mai ales de românii care vin acasă în concediu. Să vii cu mașina din Spania, din Franța sau Anglia, să pierzi două zile pe drum este obositor. Ba mai mult, chiar scump și riscant! Daca aeroportul cel mai apropiat de casă este Timișoara alternativa este un serviciu de rent a car. Da, apelând la o firmă de închirieri masini din Timisoara veti putea face economii la costurile totale ale deplasarii dvs. Mai mult, veniti odihnit si sanatos caci transportul cu avionul este de sute de ori mai sigur decat cel cu masina. Mai ales pe o distanta asa de mare.

Ocoliti ofertele de inchirieri masini in aeroport

Între a oferi un serviciu de rent a car la aeroport si in aeroport este o diferenta mare. Esentiala am spune. Ofertele de inchirieri masini in aeroport sunt categoric mai scumpe fata de cele cu predare la aeroport. Sa explicam paradoxul exprimarii. Asa cum explicam in articolul nostru Inchirieri masini Timisoara direct de la aeroport daca optati pentru o masina doar atunci cand coborati din avion, riscati un pret mare. In schimb, daca faceti o rezervare online si va intereseaza doar preluarea masinii sa fie la aerogara, aveti sanse mai bune.

inchirieri masini reclama

Explicatia este aceea ca o agentie de rent a car care are biroul in aeroport este obligata sa ofere preturi mai mari. Pentru ca si aceasta trebuie sa-si plateasca chiria, serviciile de reclama, marketing, etc. Ori, daca va intelegeti printr-o rezervare sa vi se aduca masina cand ajungeti cu avionul este cu totul altceva. Consideram ca nu mai este nevoie de alte comentarii.

Masinile de inchiriat care sa fie si ieftine si bune sunt in general un nonsens. Nicio firma de inchirieri masini nu va presta acest serviciu din patriotism. Toata lumea trebuie sa castige ceva. Insa noi, NBG Speed Car SRL, va putem oferi un pret mai bun prin faptul ca va aducem masina la aeroport. Apoi, rezervarea online este ceea ce urmareste fiecare firma de rent a car, asta inseamna stabilitate si perspectiva. Și siguranta locurilor de muncă.

Studiu comparativ: rechinii lor si rechinii nostri

Eectuarea de rezervari online este pentru firmele de inchirieri masini una dintre cele mai eficiente metode de lucru. Pentru clientii de rent a car formularele de rezervare sunt vitale. Folosirea lor ofera cvasigarantia unor preturi mai mici. Sa-ti rezervi masina inca dinainte de a avea nevoie de ea este un truc recomandat de toate publicatiile.

Concediile se pot ieftini asadar prin combinarea ambelor metode: rezervare online si masina de inchiriat la aeroport. Nu „în”!

O altă metodă de a reduce costurile unui concediu este aceea de a studia preturile. De exemplu, în „HuffPost”, articolul „La ce ar trebui sa fii atent cand preiei masina la aeroport” spune excat ce am incercat noi sa demonstram mai sus. Adică sa alegeti o firma care sa va aduca masina la aeroport. Conform studiului din articolul citat mai sus, la un concediu obisnuit, faceti economii de aproximativ 450 de dolari. Asta in America. Asa pici in gura rechinilor de rent a car de dincolo de Ocean.

Da, alegerea firmelor de inchirieri masini trebuie sa se faca prin comparatie. Asa, veti putea beneficia si de eventualele promotii, bonusuri, etc. Aici, daca alegeti cu grija dintre firmele de inchirieri care sunt destule, chiar si in Timisoara, puteti economisi cel putin 250-300 de euro. Va dau afara banii din casa!?

La noi, la Timisoara, rechinii serviciilor de inchirieri masini, ieftine si bune, se gasesc si ei in numar mare. De regula au masina parcata dincolo de bariera aeroportului. Ca sa nu plateasca parcarea. Preturile sunt de obicei care „sparg totul”, caci ei fac si evaziune fiscala, nu au nici asigurari pentru masina iar chiar si cel mai mic incident va va scoate peri albi.

Asadar, în incheiere, va invitam sa fiti precauți. Nu vă lăsați mușcați de rechinii cu mașini de închiriat.

Back To Home

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Unsupported get request. Object with ID 'masini.timisoara' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api
Type: GraphMethodException
Code: 100
Subcode: 33
Please refer to our Error Message Reference.

© Inchirieri masini Timisoara. NBG Speed Car srl Timisoara – 2017

inchirieri auto Timisoara  www.cere.ro  Director Web  Anuntul Online  Anunturi Online  Anuntul