Menu
×

Preturi pentru serviciile de inchirieri masini din Timisoara

Inchirieri masini la preturi corecte. Peste 30 de zile pretul este negociabil.

VW Passat
VW Passat
1-3 zile: 55€
4-7 zile: 50€
8-14 zile: 45€
15-30 zile: 40€
VW Jetta
VW Jetta
1-3 zile: 45€
4-7 zile: 40€
8-14 zile:35€
15-30 zile: 30€
VW Passat
VW Passat
1-3 zile: 75€
4-7 zile: 70€
8-14 zile: 65€
15-30 zile: 60€
VW Golf 7
VW Golf 7
1-3 zile: 50€
4-7 zile: 45€
8-14 zile: 40€
15-30 zile: 35€
Oferim preturi bune pentru serviciile de inchirieri masini pe care le prestăm. Acestea nu sunt nici cele mai mari si nici cele mai mici, sunt doar preturi corecte. Faceti o rezervare online pentru a va asigura cel mai bun pret!
De fapt, in site-ul nostru veti putea gasi articole si informatii despre ce inseamna un serviciu de rent a car. Ce inseamna pretul acestuia. De asemenea, va oferim relatii despre cum se practica tarifele la inchirieri masini in afara țării. Una peste alta, tot ceea ce veți găsi în site-ul nsotru se referă la serviciile noastre.
Depinde de dvs ce alegeti, o masina inchiriata care sa nu va lase-n drum si cu asigurari la zi!? Sau, poate, veti cadea in plasa rechinilor cu masini de inchiriat, a celor dispusi sa lase deoparte orice scrupule.

Inchirieri masini Timisoara; de ce si cum…

turism cu inchirieri masini Află cum poti avea un concediu mai ieftin prin simpla alegere inspirata a firmei de inchirieri masini. Felul in care aceasta este selectata, masinile pe care vi le ofera dar si alte criterii, ot conduce la economii in bugetul dvs de vacanta. Sfaturi pentru preturi mici la servicii bune, cum sa ai un concediu mai ieftin…

oferte NBG Speed carToate firmele de rent a car se prezintă în cele mai frumoase culori: Inchirieri masini doar de la noi! Sau: Noi suntem cei mai buni, avem cele mai bune masini! Si exemplele pot continua…

Cadem de acord cu toții că reclama este sufletul comerțului. De aceea, ne luptăm să oferim serviciile cele mai avantajoase. Sa inchiriezi masini mereu acelorasi persoane nu este o slabiciune, ci un semn al calitatii serviciilor. Afla de ce sa alegi NBG Speed Car pentru o masina de inchiriat!

» Cea mai veche firma de inchirieri masini din America este Hertz. Am putea sa ne raportam la ea? Evident, in cazul in care dorim sa invatam din experienta altora mai experimentati (si mai buni) decat noi!

Închirieri de mașini în Timișoara. VW Passat 1.6 TDI. Super mașină, super dotări, super confort! Consecvenți modului nostru de a oferi mașini de închiriat de cea mai bună calitate vă prezentăm ultima noastră ofertă: VW 1.6 TDI Comfort Line!
Prețuri de la 60 euro/zi!
Vezi toate prețurile, vezi și alte mașini la www.takeacar.ro/inchirieri-masini-timisoara/
... See MoreSee Less

View on Facebook

Golf VII disponibil spre închiriere
Pentru info si rezervări
Www.takeacar.ro
... See MoreSee Less

View on Facebook

Inchirieri masini Timisoara NBG Speed Car a distribuit fotografia sa. ... See MoreSee Less

INCHIRIERI MASINI TIMISOARA VW Passat - de la 40 euro/zi VW Golf - de la 30 euro/zi VW golf VII -de la 35 euro/zi Alte masini, alte preturi, vezi pe site: www.takeacar.ro/preturi-inchirier...

View on Facebook

© Inchirieri masini Timisoara. NBG Speed Car srl Timisoara – 2017

inchirieri auto Timisoara    www.cere.ro  Director Web       Director WEB   TRX Director Web  Anuntul Online  Anunturi Online  PR8 Web Directory  Anuntul